solidariteitsvieringen in de 40 dagen tijd

solidariteitsvieringen in de 40 dagen tijd
Op 2 maart, Aswoensdag, start de veertigdagentijd. Zes weken lang zal er op woensdag een solidariteitsmaaltijd met viering gehouden worden. Het thema is: ‘toewijding’. Toewijding is het tonen van intense betrokkenheid, die van binnenuit komt. Elke woensdag belichten we een ander aspect van dit onderwerp, zoals toewijding aan de stad, aan je buurt en aan de stilte.

De data: 2 maart (Aswoensdag), 9 maart, 16 maart, 23 maart, 30 maart en 6 april. De vieringen beginnen om 18 uur en duren tot ongeveer 19.30 uur. Welkom vanaf 17.45 uur. Het is ook mogelijk om alleen de viering bij te wonen. Aanmelden bij: Esther Israel

We hebben vooral na afloop van de vieringen veel helpende handen nodig, dus geef bij het aanmelden gelijk aan of je wilt meehelpen met opruimen en/of afwassen.

We houden tijdens deze vieringen en maaltijden anderhalve meter afstand van elkaar, ook als dit geen landelijke verplichting meer is.
lees meer ยป
 
Kringviering

Kringviering
Samen leven & Samen eten - Samen vieren in vrede
Op de woensdag voor de derde zondag van de maand om 18.00 u. is er  een kringviering en maaltijd;
We beginnen om 18.00 uur in de kring
we luisteren naar verhalen van de A/ander; we zingen elkaar vrede toe, we ontsteken licht, bidden om vrede wereldwijd, maar ook dichtbij.
Tijdens de viering eten we samen
 
Zondagviering

Zondagviering
Op zondag komen we om 10.15 uur bijeen in de Lukaskerk om te luisteren naar de verhalen van de A/ander.
We lezen uit de bijbel, zingen uit verschillende liedbundels, delen lief en leed bij de kaarsenboom.