Kinderkerkleiding gezocht Kinderkerkleiding gezocht
Wij zijn op zoek naar versterking van de leiding van de Kinderkerk van Lukaskerk.
Op dit moment wordt de kinderkerk gedaan door Joran en Cornelien. Dit is te weinig, we zijn op zoek naar twee nieuwe enthousiaste mensen om met ons de kinderkerkleiding te vormen.
Het is leuk en dankbaar om te doen. We werken nauw samen met de Lutheranen, we volgen hetzelfde programma en hebben samen intensievere projecten met Kerst en Pasen.
Ongeveer eens per 2 maanden is er vergadering. We volgen meestal de methode Kind op zondag, maar soms hebben we ons eigen project. We bedenken wat er in de doos moet en soms onze eigen verwerking (knutsel, activiteit).
Met vier mensen heb je dan een keer per maand dienst, dat is goed te doen. Lijkt het je leuk? Meld je dan aan bij Cornelien, cornelien_luirink@kpnmail.nl
Ook wanneer je eerst nog wat extra informatie wilt mag je gerust mailen.