zondag 14 november 2021

Lutherse Kerk - Lutherse Burgwal
Tijdstip:
 14.30 uur

Op 14 november is er weer een ouderendienst om 14.30 uur in de Lutherse kerk. Ontvangst vanaf 14 uur. Voorganger is ds Erwin de Fouw. Er mag weer volop gezongen worden en waarschijnlijk kunnen we ook weer Avondmaal vieren. De kerkenraad zorgt voor vervoer naar de kerk en terug naar huis – ook als u gebruik maakt van een rollator of ander hulpmiddel. Er zal voldoende hulp zijn van vrijwilligers. De Lutherse kerk is zodanig ingericht dat er anderhalve meter afstand kan worden aangehouden. Wees welkom en zeg het voort! Als u vragen hebt of u wilt zichzelf of iemand anders opgeven, kunt u contact op nemen met Christine Scheurkogel (tel. 070-3808011) of Sara de Weerd- Walakutty (tel. 070-3246943)