Inspiratiedag Protestantse Kerk Den Haag Inspiratiedag Protestantse Kerk Den Haag

De algemene kerkenraad nodigt u en alle ambtsdragers, pioniers en belangstellende kerkleden uit voor deze jaarlijkse ontmoeting waarin we kennis & ervaring uitwisselen. En we elkaar aan het eind van de dag hebben geïnspireerd, ook met gelijk toepasbare ideeën.

7 oktober in de Bergkerk, Daal en Bergselaan 50 A, 2565 AE Den Haag

 

lees meer »
 
Seniorenkring in de Lutherse Kerk Seniorenkring in de Lutherse Kerk

Oktober is een rustige maand, waarin we twee maal bij elkaar hopen te komen voor een spelletjesmiddag, nml op dinsdag 10 oktober en op dinsdag 24 oktober. U bent van harte welkom vanaf 13.15 uur op de Lutherse Burgwal 7.

Bent u nog niet eerder bij de kring geweest, maar wilt u graag een keer komen? Neemt u dan gerust contact op met lukaskerk@hotmail.com Wij zorgen dat uw bericht bij de vrijwilligers terecht komt.

 
Belangrijke informatie voor onze bezoekers Belangrijke informatie voor onze bezoekers
Het oude gedeelte van de Lukaskerk (voorzijde aan het Om en Bij) krijgt een nieuw dak. De werkzaamheden vangen aan op maandag 18 september en zullen naar verwachting 5 weken duren, dit kan uitlopen als het weer niet meewerkt.
lees meer »
 
Activiteiten Protestantse Kerk den Haag Activiteiten Protestantse Kerk den Haag

Na de zomervakantie volgt inhoudelijke informatie over drie najaarsactiviteiten waarvoor de Algemene Kerkenraad allen uitnodigt:

lees meer »
 
Om en Bij de Lukaskerk Om en Bij de Lukaskerk
In september is voorlopig het laatste nummer van Om en Bij - de Lukaskerk verschenen.
Elleke Bal die het blad samenstelde heeft afscheid genomen en vooralsnog hebben we nog geen opvolger gevonden en zoeken we naar manieren om belangstellenden op de hoogte te houden van ons wel en wee. Wordt vervolgd.
 
lees meer »
 
weekmail weekmail
Elke donderdag versturen wij een weekmail waarin de viering van de zondag wordt aangekondigd, medelingen uit de gemeente worden gedaan en de agenda van de komende week is opgenomen.
U kunt u abonneren op deze weekmail door een mail te sturen naar de lukaskerk
 
Veilig kerk zijn Veilig kerk zijn
Vanuit de landelijke PKN is er de afgelopen jaren steeds meer aandacht gekomen voor het onderwerp: Veilig kerk zijn. Ook binnen de protestantse gemeentes in den haag krijgt dit steeds meer invulling.
 
lees meer »
 
Bidden om Vrede Bidden om Vrede
Vredesgebeden:
 
lees meer »