Onderzoek naar betrokkenheid bij Actie Kerkbalans Onderzoek naar betrokkenheid bij Actie Kerkbalans

Hoe leeft Actie Kerkbalans onder uw leden? Wat vinden kerkgangers van de Actie en waarom steunen ze wel of niet? Deze vragen komen aan bod in een grootschalig onderzoek dat Citisens in oktober en november 2021 uitvoert namens Actie Kerkbalans.   Actie Kerkbalans doet ieder jaar onderzoek naar de betrokkenheid van kerkgangers bij de kerk. De antwoorden geven u als deelnemende kerken en parochies inzicht in de waarde van de kerk voor uw kerkleden, maar ook in het geefgedrag. Waardevolle informatie bij de voorbereiding en uitvoering van uw Actie in 2022. Lees meer en doe mee

 
Om en Bij de Lukaskerk Om en Bij de Lukaskerk
Op de eerste zondag van de maand verschijnt de uitgave waarin geschreven wordt wat ons bezig houdt in en om de Lukaskerk. Dominee Jannet van der Spek en Diaconaal Werker Esther Israël leveren regelmatig een bijdrage over wat hun bezig houdt in studie en werk. 
lees meer ยป
 
weekmail weekmail
Elke donderdag versturen wij een weekmail waarin de viering van de zondag wordt aangekondigd, medelingen uit de gemeente worden gedaan en de agenda van de komende week is opgenomen.
U kunt u abonneren op deze weekmail door een mail te sturen naar de lukaskerk