Jeannet Bierman over uitzending naar Colombia Jeannet Bierman over uitzending naar Colombia
In de viering van 17 januari zou Jeannet Bierman uitgezonden worden naar Colombia voor het werk dat zij daar gaat doen voor Kerk in Actie. Of en wanneer dat nu doorgaat hangt uiteraard mede van Covid af, maar in de viering hebben wij wel een filmpje getoond waarin Jeannet verteld over de uitzending.
U kijkt het hier

Om en Bij de Lukaskerk Om en Bij de Lukaskerk
Op de eerste zondag van de maand verschijnt de uitgave waarin geschreven wordt wat ons bezig houdt in en om de Lukaskerk. Dominee Jannet van der Spek en Diaconaal Werker Esther Israël leveren regelmatig een bijdrage over wat hun bezig houdt in studie en werk.
lees meer ยป

weekmail weekmail
Elke donderdag versturen wij een weekmail waarin de viering van de zondag wordt aangekondigd, medelingen uit de gemeente worden gedaan en de agenda van de komende week is opgenomen.
U kunt u abonneren op deze weekmail door een mail te sturen naar de lukaskerk