Elke week op woensdag

Solidariteitsmaaltijd/viering in de 40 dagen tijd

Datum: 
 Elke week op woensdag
Tijdstip: 
 18.00  - 19.30
Locatie: 
 Lukaskerk

Op 2 maart, Aswoensdag, start de veertigdagentijd. Zes weken lang zal er op woensdag een solidariteitsmaaltijd met viering gehouden worden. Het thema is: ‘toewijding’. Toewijding is het tonen van intense betrokkenheid, die van binnenuit komt. Elke woensdag belichten we een ander aspect van dit onderwerp, zoals toewijding aan de stad, aan je buurt en aan de stilte. Het goede doel waarvoor we deze keer collecteren is het project: ‘Den Haag geeft warmte’.

De data: 2 maart (Aswoensdag), 9 maart, 16 maart, 23 maart, 30 maart en 6 april. De vieringen beginnen om 18 uur en duren tot ongeveer 19.30 uur. Welkom vanaf 17.45 uur. Het is ook mogelijk om alleen de viering bij te wonen. Aanmelden bij: Esther Israel

We hebben vooral na afloop van de vieringen veel helpende handen nodig, dus geef bij het aanmelden gelijk aan of je wilt meehelpen met opruimen en/of afwassen.

We houden tijdens deze vieringen en maaltijden anderhalve meter afstand van elkaar, ook als dit geen landelijke verplichting meer is.

terug