Lente Verwonderwandeling

Lente Verwonderwandeling
Op zaterdag 11 maart is de lente 2023 verwonderwandeling. Thema is : kijk naar de vogels. Luister naar de vogels, kijk naar de lentebloesem en stel je open voor vertrouwen.

Onder leiding van bioloog Gijsbert Peikaan wandelen we door het Westduinpark. Als je een verrekijker hebt, neem die dan mee. En, ook een beker.
Vertrek om 8.30 uur vanaf einde de Savornin Lohmanlaan / hoek Laan van Poot. Rond 10.30 uur zijn we daar weer terug.
 
 
De Groene Lukas

De Groene Lukas
Lees hier meer over wie we zijn en wat ons bezighoudt
Contact:: groenelukaskerk@gmail.com
lees meer »
 
VVV - 40 dagentijd 2023

VVV - 40 dagentijd 2023

Met VVV de schatten van de regio ontdekken

Deze veertigdagentijd ga ik aan de slag met de VVV. Ditmaal staat deze afkorting niet voor Vereniging voor Vreemdelingenverkeer (ook al vind ik alle steun voor vreemdelingen en hun verkeer geweldig). Hier staat VVV voor Ver Voedsel Vasten.

lees meer »
 
stilteverwonderwandeling - januari 2023

stilteverwonderwandeling - januari 2023

‘Laat de stilte spreken’ was het thema van een verwonderwandeling in stilte op 29 januari. Deze stiltewandeling was voorbereid door Martine, Mirthe en Waltraut van de Lukaskerk en de Lutherse Gemeente. 18 enthousiastelingen namen eraan deel. Een deelneemster schreef de volgende impressie. 

lees meer »
 
Het plasticvrij-abc Het plasticvrij-abc
Een aantal 'Lukassers' deden onlangs mee aan een challenge: 40 dagen plasticvrij leven. Ze schreven erover in dit kerkblad Om en Bij. En daarvoor maakten ze zelfs een echt 'Plasticvrij-ABC', vol met tips over plasticvrij boodschappen doen en plasticvrij leven. Van plasticvrije allesreiniger en groenten tot tips over lezen en kijken over plasticvrij leven. Het volledige plasticvrij-ABC kunt u hier vinden. 
lees meer »
 
Eerdere activiteiten Eerdere activiteiten
Lees hier meer over eerdere activiteiten die we met de Groene Lukas organiseerden
lees meer »